Levertijd & verzendkosten

Mededeling omtrent het coronavirus:

Ten eerste willen wij je sterkte en gezondheid wensen in deze periode. Bij Videoholland hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om onze dienstverlening beschikbaar te houden. Verder houden we je op deze pagina op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rondom corona.

Algemene mededeling: Wij zijn zoveel mogelijk bereikbaar zoals je van ons gewend bent.

Het coronavirus heeft ook invloed op onze dienstverlening. We hebben onze werkwijze zo goed mogelijk ingericht dat onze dienstverlening zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Wij zijn telefonisch, via WhatsApp, de berichten/chatbox of per e-mail bereikbaar. Het kan zijn dat wij op momenten telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Wij verzoeken je om dan op een andere manier contact met ons op te nemen.

Verruiming bezorgtijden en andere maatregelen.

Onze producten komen van leveranciers die door heel Europa zijn verspreid. Door de verschillende maatregelen in die landen en bij de bedrijven zelf kan het onverhoopt gebeuren dat onze orders later dan verwacht binnenkomen. Wij doen ons uiterste best je order zo snel mogelijk te verzenden, maar wij zijn hiervoor afhankelijk van onze leveranciers en logistieke partners. Wij vragen je begrip als een bestelling iets meer tijd nodig heeft dan wat je van ons gewend bent.

Afhalen

Wil je de bestelling bij ons afhalen, dan kan dat uiteraard. Wij verzoeken je om een mondkapje te dragen en om gepaste afstand te houden.

Ben je verkouden of hoest je? Dan vragen wij je de bestelling te laten bezorgen.

Dank je wel.

Videoholland

 

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij streven ernaar om bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden geplaatst nog dezelfde dag te verzenden, mits het product op voorraad is en wij uw betaling hebben ontvangen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook niet tijdig kunnen verzenden, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Rond alle feestdagen geldt dat een bestelling 1-2 werkdagen extra tijd nodig kan hebben.

PostNL en GLS bezorgen op zaterdag niet op zakelijke adressen of adressen waarvoor een geslotenverklaring geldt.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor Nederland en België bedragen:

€ 3,50 voor bestellingen onder de € 75,- (incl. BTW)
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,- (incl. BTW)

 

Voor overige landen gelden de volgende verzendtarieven:

Bulgarije € 32,00

Denemarken € 18,00

Duitsland € 12,00

Estland € 32,00

Finland € 24,00

Frankrijk € 18,00

Griekenland € 36,00

Hongarije € 26,00

Ierland € 26,00

Italië € 19,00

Letland € 32,00

Litouwen € 32,00

Luxemburg € 16,00

Oostenrijk € 18,00

Polen € 26,00

Portugal € 24,00

Roemenië € 29,00          

Slovenië € 26,00

Slowakije € 22,00

Spanje € 21,00

Tsjechië € 19,00

Verenigd Koninkrijk € 16,00

Zweden € 26,00


Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of GLS. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Wanneer er sprake is van hoge nood, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van een eventuele spoedlevering. Hier zijn doorgaans extra kosten aan verbonden.