Over ons

 

Videoholland vintage logo

 

Videoholland in een notendop.

Wij vinden het belangrijk dat je vooraf goed wordt geïnformeerd, niet te veel betaald, maar vooral ook naderhand op ons kunt rekenen mocht er ooit iets met je aankoop zijn.

20 jaar geleden stond e-commerce nog in de kinderschoenen, en professionele audio en videoapparatuur was online niet te koop. Met vereende krachten hebben wij toen vanuit huis een webshop in het leven geroepen met Røde microfoons als ons hoofdmerk. Daarnaast boden wij vooral camera accessoires aan zoals statieven, tassen en video licht.

De logeerkamer was onze showroom, op de gang konden klanten een koffie nuttigen en de fietsenschuur was onze expeditie.

Tegenwoordig werken wij natuurlijk niet meer vanuit huis maar hebben wij een kantoor met magazijn in Doetinchem. Ons assortiment is uitgegroeid tot enkele duizenden producten en wij leveren apparatuur voor nagenoeg alle aspecten van video- en filmproductie.

Wij bieden zeker niet alles aan wat los en vast zit; wij concentreren ons op merken waarvan wij kunnen garanderen dat het goed zit, met leveranciers waarop wij kunnen vertrouwen. Want alleen zo kunnen wij een degelijke service aan jou als klant bieden.

Wij zijn een klein team van voornamelijk Achterhoekers (met één import-Achterhoeker) waarvan onze sales mensen oud-broadcast professionals zijn. Zodoende denken wij actief mee in oplossingen, en laten wij graag onze hersens kraken met lastige vragen over maatwerk.

Wij hebben klanten uit alle takken van video- en filmproductie: van semi-prof, onderwijsinstelling en overheid tot broadcast- en film professional.

Een goede service en ondersteuning spreekt voor zich. Belangrijker nog is dat wij dat met veel plezier voor je doen!