Covid-19

Mededeling omtrent het coronavirus:

Ten eerste willen wij je sterkte en gezondheid wensen in deze periode. Bij Videoholland hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om onze dienstverlening beschikbaar te houden. Verder houden we je op deze pagina op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rondom corona.

Algemene mededeling: Wij zijn zoveel mogelijk bereikbaar zoals je van ons gewend bent.

Het coronavirus heeft ook invloed op onze dienstverlening. We hebben onze werkwijze zo goed mogelijk ingericht dat onze dienstverlening zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Wij zijn telefonisch, via WhatsApp, de berichten/chatbox of per e-mail bereikbaar. Het kan zijn dat wij op momenten telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Wij verzoeken je om dan op een andere manier contact met ons op te nemen.

Verruiming bezorgtijden en andere maatregelen.

Onze producten komen van leveranciers die door heel Europa zijn verspreid. Door de verschillende maatregelen in die landen en bij de bedrijven zelf kan het onverhoopt gebeuren dat onze orders later dan verwacht binnenkomen. Wij doen ons uiterste best je order zo snel mogelijk te verzenden, maar wij zijn hiervoor afhankelijk van onze leveranciers en logistieke partners. Wij vragen je begrip als een bestelling iets meer tijd nodig heeft dan wat je van ons gewend bent.

Afhalen

Wil je de bestelling bij ons afhalen, dan kan dat uiteraard. Wij verzoeken je om een mondkapje te dragen en om gepaste afstand te houden.

Ben je verkouden of hoest je? Dan vragen wij je de bestelling te laten bezorgen.

Dank je wel.

Videoholland