Great deals!
Personal advice
Fast shipping with UPS
Videocamera Price Match!*

Videocamera Price Match!

Videoholland Videocamera PRICE MATCH!

Als videospecialist streeft Videoholland ernaar om voor videocamera’s de scherpste prijs te garanderen. Dit houdt in dat wij van welke andere Nederlandse aanbieder dan ook de prijs in elk geval zullen evenaren en, als hiervoor de mogelijkheid bestaat, nóg goedkoper aan te bieden.

Als u online een prijs heeft gezien die lager is dan die van Videoholland, of u heeft een offerte ontvangen met een prijs lager die lager is dan die van Videoholland. Stuur ons dan een screenshot van de website of kopie van de offerte, en wij zullen u een beter voorstel doen.

Wij garanderen alleen de prijs te matchen van Nederlandse aanbieders. Heeft u bij een buitenlandse aanbieder een betere prijs gezien, laat het ons dan ook zeker weten. Wij zullen ons best doen deze prijs te evenaren, zodat u verzekerd bent van Nederlandse support.

Deze prijsgarantie geldt voor semiprofessionele en professionele videocamera's. Consumentencamera's en camera's met video als nevenfunctie (DSLR) zijn uitgesloten. Gebruikte apparatuur is eveneens uitgesloten.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »