Great deals!
Personal advice
Fast shipping with UPS
Videocamera Price Match!*

About our prices and delivery times

Over onze prijzen

Waarom is Videoholland meestal goedkoper dan andere aanbieders op internet?
Deugt dat wel?

Het antwoord is simpel:

Videoholland specialiseert zich in de verkoop van professionele videoapparatuur waarvan er doorgaans geen grote aantallen worden geproduceerd en verkocht.
Onze producten zijn nu eenmaal geen simpele strijkijzers of sapcentifuges.
Evenmin is Videoholland een gooi-en-smijt bedrijf van: morgen besteld, gisteren in huis!
Afijn, u kent ze wel....

In tegenstelling tot vroeger jaren houdt Videoholland de voorraden laag omdat de tijden zijn verandert; waar vroeger de producten hoog opgestapeld in het magazijn lagen (duur verzekerd tegen brand en diefstal waarvan de kosten uiteindelijk door de eindgebruiker moeten worden betaald) maken we nu steeds meer gebruik van de voorraad van onze leveranciers.

Deze producten worden ingekocht tegen prijzen die vandaag de dag beïnvloed worden door de schommelingen op de valutamarkt; de waardes van de Amerikaanse Dollar, de Japanse Yen en de Britse Pond (Brexit) gaan sterk op en neer, en kan met name op dure producten uiteindelijk een behoorlijk prijsverschil opleveren.

Die prijsverschillen zijn moeilijk op te vangen als er grote voorraden in het magazijn liggen die eerst verkocht moeten worden tegen een hogere prijs terwijl door het koersverschil de prijs op de wereldmarkt inmiddels veel lager is.

Omdat wij tegen dagprijzen inkopen liggen onze inkoopprijzen vaak lager en dat voordeel geven we graag door aan u, onze klant.

Geheel onafhankelijk!

Videoholland is niet gebonden aan prijsafspraken met fabrikanten en leveranciers zoals de vele andere aanbieders dat wel zijn, en wij zijn geheel vrij om onze eigen marges te berekenen.

Over onze levertijden

Omdat we onze leveranciers zorgvuldig selecteren op betrouwbaarheid en snelheid van leveren, lukt het ons in vrijwel alle gevallen bestellingen snel uit te voeren voor de producten die we zelf niet op voorraad houden zoals kostbare camera’s en minder courante producten.

Onze leveranciers houden voorraden aan van producten afkomstig uit alle delen van de wereld. De aanvoerlijnen tussen de diverse leveranciers en Videoholland zijn dermate kort, dat vaak de volgende dag al geleverd kan worden.

Maar het kan weleens voorkomen dat ook onze leverancier geen voorraad heeft van een bepaald product en dat ook deze moet wachten op leveringen vanuit de fabriek in het buitenland.
Een recent voorbeeld is bijv. dat de Sony fabrieken en de totale logistieke infrastructuur in Japan getroffen zijn door een aardbeving en leveringen van professionele camera’s daardoor behoorlijk vertraging op liepen.

In alle gevallen doen wij er alles aan om de door u bestelde producten zo snel mogelijk af te leveren.
Zit er een kink in de kabel en duurt het onverwacht langer, dan krijgt u daar altijd even een berichtje over.

Wilt u meer weten over de levertijd van een bepaald product neem dan contact op met onze verkoopafdeling via info@videoholland.nl, of bel ons op 0316-294700

Met vriendelijke groet,

Pim Foppen

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »