+31 (0)316 294 700
Scherpe offertes
Passend advies
Maatwerk en Service

Onze prijzen en levertijden

Over onze prijzen

Waarom is Videoholland meestal goedkoper dan andere online aanbieders?

Het antwoord is simpel:

Onze hele bedrijfsvoering is erop ingericht dat wij met kleinere marges kunnen werken. Dit voordeel geven wij graag door aan onze klanten.

In tegenstelling tot vroeger jaren houdt Videoholland tegenwoordig een basisvoorraad aan van producten waarnaar veel vraag is. De lijnen met leveranciers zijn dermate kort dat als een product uitverkocht raakt het de eerstvolgende dag alsnog kan worden verstuurd.

Waar vroeger de producten hoog opgestapeld in het magazijn lagen (duur verzekerd tegen brand en diefstal waarvan de kosten uiteindelijk door de eindgebruiker moeten worden betaald) maken we nu steeds meer gebruik van de voorraad van onze leveranciers. Hierdoor zijn eventuele prijsschommelingen en promoties van andere aanbieders beter op te vangen. Het maakt ons dus bijzonder flexibel.

 

Geheel onafhankelijk!

Videoholland is ook niet gebonden aan prijsafspraken met fabrikanten en leveranciers zoals vele andere aanbieders dat wel zijn, en wij zijn geheel vrij om onze eigen marges en kortingen voor onze klanten te berekenen.

 

Over onze levertijden

Omdat we onze leveranciers zorgvuldig selecteren op betrouwbaarheid en snelheid van leveren, lukt het ons in vrijwel alle gevallen bestellingen snel uit te voeren voor de producten die we zelf niet op voorraad houden zoals kostbare camera’s en minder courante producten.

Maar het kan weleens voorkomen dat ook onze leverancier geen voorraad heeft van een bepaald product en dat ook deze moet wachten op leveringen vanuit de fabriek in het buitenland. In alle gevallen blijven wij in contact met de leverancier en doen wij er alles aan om de door u bestelde producten zo snel mogelijk af te leveren.

Zit er een kink in de kabel en duurt het onverwacht langer, dan krijgt u daar altijd even een berichtje over.

Wilt u meer weten over de levertijd van een bepaald product neem dan contact op met onze verkoopafdeling via info@videoholland.nl, of bel ons op 0316-294700

 

Video Holland Trading

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »