+31 (0)316 294 700
Scherpe offertes
Passend advies
Maatwerk en Service

Samyang 100mm T3.1 VDSLR ED UMC macro

Samyang 100mm T3.1 VDSLR ED UMC macro
€583,00 Incl. BTW
€481,82 Excl. BTW
SY100-CANON EF
SY100-CANON EF
Voorraad leverancier, ca. 1 - 3 werkdagen
+31 (0)316 294 700
Scherpe offertes
Passend advies
Maatwerk en Service

Product omschrijving

Het Samyang 100mm T3.1 ED UMC MACRO cine-objectief is het ideale objectief voor close-up video's met een hogere kwaliteit. De Samyang Cine serie objectieven staat preciezer videowerk toe door T-markeringen. De T-waarde is de daadwerkelijke hoeveelheid licht die uiteindelijk de sensor bereikt. Dit in tegenstelling tot een diafragma waarde die de theoretische lichtsterkte weergeeft op basis van de diameter en brandpuntsafstand van het objectief. Doordat de Samyang Cine objectieven voorzien zijn van een gekartelde scherpstelring zijn ze standaard te gebruiken met een (professioneel) follow focus systeem. Het diafragma is stil en soepel te veranderen met de ontkoppelde traploze diafragmaring. Ook staan de afstandsschaal en T-nummers op beide zijkanten van het objectief voor extra gemak bij het filmen. De nieuwe Samyang 100mm T3.1 MACRO is één van Samyang’s objectieven uit het VDSLR II Cine assortiment en net als alle andere Samyang Cine objectieven van gelijke lengte en gelijke kleurtemperatuur, zodat ze zonder problemen verwisseld kunnen worden tijdens het filmen.

 

Gebouwd voor langdurig gebruik

 

Gebaseerd op de uitzonderlijke optische technologie van Samyang, zijn de nieuwe serie Samyang 100mm macro-objectieven voorzien van 15 glazen lenselementen in 12 groepen. Waaronder een hoge refractie lensdeel (HR) en extra lage dispersie lensdeel (ED) die onnodige lichtverspreiding minimaliseren en een hoge beeldkwaliteit mogelijk maken vanuit het centrum tot in de hoeken van het beeld. De Samyang Ultra Multi Coating (UMC) technologie optimaliseert de lichtinval en minimaliseert flare en ghosting.

 

Dit objectief is leverbaar voor de volgende vattingen: Canon Eos, Nikon F, Sony a, Pentax K, Four Thirds, Sony E, Fujifilm X, Canon M, Samsung NX en Micro Four-thirds.

 

SPECIFICATIES

 

Algemeen

Merk

Samyang

 

 

Inhoud doos

Objectief, Zonnekap, Lensdoppen, Buidel, Handleiding

Kleur

Zwart

Objectief

Lensvatting

Canon EF

Brandpunt

100 mm

T-stop

3.1

Close focus

30.7 cm

Geschikt voor full-frame

 

Autofocus

 

Beeldstabilisatie

 

Beeldhoek

24.8 °

Grootste lensopening

3.1 T/

Kleinste lensopening

22 T/

Afmetingen en gewicht

Lengte

123.1 mm

Diameter

81.6 mm

Gewicht

725 gram

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »